Passa på att lägga in ditt cv hos oss på Palm & Partners Professional. Det går fort och vi matchar sedan löpande mot inkomna uppdrag.

Vi riktar oss i huvudsak mot kvalificerade tjänstemän, precis som du själv, och vi kan därför erbjuda en attraktiv bredd av spännande konsultuppdrag med varierande längd och utvecklingsmöjligheter.

Med vår långa erfarenhet vet vi hur man matchar kompetens och uppdrag för ett tillfredsställande resultat. Under uppdraget finns vi med som stöd för att samarbetet med uppdragsgivaren ska optimeras för alla inblandade parter.

Registrera dig i vår kandidatbank redan idag och bli en del av vårt nätverk!

När du anmält ditt intresse granskar vi din profil för att kunna matcha den med aktuella och kommande uppdrag. Så snart vi hittar något som passar hör vi av oss för att stämma av din tillgänglighet och intresse för just det uppdraget.

Håll ditt cv levande

För att vi ska kunna matcha dig mot ditt framtida drömjobb är det viktigt att du håller ditt cv levande. Vi har gjort det så lätt som möjligt för dig att uppdatera din cv så den stämmer med de nya erfarenheter du fått sedan du lade upp den första gången. En uppdaterad cv ökar dina chanser avsevärt att vinna i konkurrensen om ditt nästa drömjobb.