Det finns många fördelar med att jobba som konsult hos Palm & Partners

Palm & Partners Professional arbetar med rekrytering och bemanning av tjänstemän. Vi får in nya uppdrag från våra kunder varje dag, kanske har vi precis fått in just ditt drömjobb?

Palm & Partners erbjuder en lång rad av spännande tjänster och inriktningar hos någon av våra kunder. Oavsett om du är nyutexaminerad eller en mycket erfaren specialist kan vi hjälpa dig att hitta rätt i din karriär. Oftast handlar det om långa uppdrag och det är inte heller alls ovanligt att vår personal blir övertagna- och anställda av våra kunder.

Är du studerande och vill dryga ut din (kanske skrala) kassa? Då är vi helt rätt för dig! Här kan du bli schemalagd efter dina studier och arbeta när det funkar för dig. Du skaffar dig erfarenheter, pengar och förhoppningsvis kontakter som kan leda till karriär och drömjobb.

Det finns fördomar om att konsulter anställda på bemanningsföretag har otrygga anställningar men det är just vad det är – en fördom. Palm & Partners erbjuder våra konsulter trygga anställningar med kollektivavtal. Du får en dedikerad Konsultchef som du alltid kan vända dig till om du har frågor eller funderingar.

Våra medarbetare är vår allra viktigaste tillgång, därför är Palm & Partners certifierade i arbetsmiljö enligt OHSAS 18001. Certifieringen bekräftar vårt ständigt pågående förbättringsarbete inom arbetsmiljöfrågor.

 

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer