Söker du ett arbete där du vill leverera service på en professionell nivå? Är du också en person som trivs att vara ansiktet utåt och alltid ger det där lilla extra till dina kunder?


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling. Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som receptionist innebär en viktig roll då du är den första personen som kunderna kommer i kontakt med. Arbetsuppgifterna är att sköta växel eller kundtjänst, bemöta kundernas förfrågningar via mail och telefon samt välkomna gästerna som besöker fastigheten. Man har även ansvar för catering och bokningar inför kundevent och att alltid se till så att lokalerna är representabla och i ordning inför möten. Arbetsuppgifter är varierande men bland andra har du ansvar för att; - Svara på mail och telefonsamtal i växeln - Hantera fakturor - Hålla fint i konferensrum och förbereda inför event - Hantera postsortering - Lämna ut nycklar/passerkort till gäster

Utbildning
Slutförd gymnasial utbildning.

Erfarenhet
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - Svenska och engelska i tal och skrift - Behärska Officepaketet - Växel/telefonistvana är meriterande

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som har god förståelse kring vikten av att vara professionell vid bemötandet av våra kunder och besökare. Som person tror vi att du är social, självgående och stresstålig.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum, så skicka in din ansökan idag!

Startdatum
Omgående!

Kontakt
Paulina Hedin 0733846157

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter