Grönsaksmästarna Nordic AB grundades 1999. Vi omsätter 800 miljoner kronor och har ett 60-tal medarbetare. Sedan 2011 är vi även etablerade med ett dotterbolag i Danmark. Tillsammans med vårt dotterbolag når vi ut till hela den svenska, danska och finska marknaden samt delar av den tyska och baltiska marknaden. Våra kunder är de ledande aktörerna inom detaljhandel och Food Service.
På Grönsaksmästarna Nordic AB arbetar vi i första hand med att utveckla, marknadsföra, paketera och distribuera det som våra odlare producerar. I sin helhet hanterar vi produkter från ett hundratal odlare. Odlingarna ligger huvudsakligen i Sverige men även i länder som Danmark, Spanien och Italien m.fl. Våra odlare producerar ett brett utbud av bär, grönsaker, potatis och rotfrukter.

Vi behöver nu stärka vår organisation i Helsingborg.


Arbetsbeskrivning
Som Produktansvarig ansvarar du för planering och genomförande av ett optimalt varuflöde från våra odlare till våra kunder. Arbetet innefattar hela processen för ett antal produkter från planering av odling till levererad produkt. Vi planerar löpande varuflödet ett år framåt, men de dagliga och veckovisa utmaningarna är stora med anledning av väder, högtider, kampanjer m.m. I det dagliga arbetet som ofta är i ett högt tempo ingår inköp, försäljning och prissättning i en tät kontakt med odlare och kunder.
Du har ett stort ansvar att själv ta initiativ till en operativ, taktisk och affärsmässig dialog med våra odlare och kunder för att säkerställa att vi gör det bästa för dem. Tät kontakt med Grönsaksmästarnas interna funktioner så som logistik och produktion är en förutsättning för att uppnå optimala flöden. I rollen ingår också att ständigt förbättra Grönsaksmästarnas varuflöden och interna processer.
Framtidsutsikter – vad vi kan erbjuda
• En varierande och utmanande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett dynamiskt och framgångsrikt företag
• Arbeta med positiva människor i en trevlig miljö
• Tjänsten är tillsvidareanställning – med start snarast


Utbildning
Vi ser gärna att du som sökande har utbildning på högskole-/universitetsnivå eller motsvarande, gärna inom något som du som sökande ser som en fördel för tjänsten.
Du kan obehindrat hantera såväl engelska som svenska i tal och skrift, kan du spanska och eller finska så är det meriterande.


Erfarenhet
Tidigare erfarenheter av färskvaror eller handel är meriterande men inget krav.

Personliga kvalifikationer
Att vara analytiskt lagd samt att ha stor förståelse för siffror är mycket fördelaktigt. Du är noggrann och strukturerad. Du har lätt för att ta egna beslut och prioritera även då tiden ibland är knapp. Du har ett stort eget driv och en vilja att genomföra förbättringar. Du tycker om att arbeta med människor och är positivt lagd.

Ansökan
Har du frågor gällande tjänsten ta kontakt med Erik Holmström, 0705-98 51 73. Vi vill ha Din ansökan, CV & personligt brev snarast, då vi har löpande dock senast den 4 februari 2019.

Kontakt
Erik Holmström 0705-985173

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter