Palm & Partners söker nu en HR-Partner till kund Quintus i Västerås. Rollen som HR-partner hos Quintus är en spännande och utmanande tjänst i en utvecklingsorienterad organisation. Tjänsten är på heltid och löper från 1:e mars till årsskiftet. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.


Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
• Driva och ansvara för rekrytering
• Coacha och stötta cheferna i deras ledarroll och vägleda dem inom HR-området
• Ansvara och driva arbetsmiljöfrågor
• Arbeta med arbetsrättsliga frågeställningar
• Planera, organisera och driva olika projekt
• Kompetensutveckling
• Traineeprogram
• Delta på jobbmässor
• e-learning

Erfarenhet
För att lyckas i den här rollen tror vi att du har en relevant högskoleutbildning samt erfarenhet från en bred HR-tjänst. Du talar och skriver flytande engelska och svenska.

Personliga kvalifikationer
För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du är utåtriktad och lyhörd och har lätt för att skapa förtroende. Som person är du noggrann, driven och prestigelös. Du visar en god affärsmässig förståelse och kan leverera med hög kvalitet. Du är van vid ett självständigt arbetssätt, har en god kommunikationsförmåga och trivs med att vara stöd och bollplank till chefer och medarbetare.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande.

Startdatum
Början/Mitten av mars.

Kontakt
Linus Lindersjö 0708-398731

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter