Vi söker dig som vill arbeta tisdagar och torsdagar 4 timmar under dagtid. Vi ser att du som söker tycker att det är viktigt med hög servicegrad och vill vara ansiktet utåt hos kund.
Vi söker nu för kunds räkning en driven medarbetare med start omgående!


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill arbeta deltid som Floor manager/lokalvårdare hos vår kund, Dina arbetsuppgifter består delvis av vissa administrativa arbetsuppgifter men där syftet är att säkerställa ärenden inom lokalvård.

Utbildning
Slutförd gymnasial utbildning. Utbildning som anses relevant för tjänsten är meriterande.

Erfarenhet
Meriterande om du har erfarenhet som vaktmästare eller lokalvård.

Personliga kvalifikationer
Som person är du engagerad, nyfiken och social. För att lyckas i tjänsten bör du tycka om att arbeta strukturerat och självgående. Eftersom kommunikation är ett av dina viktigaste redskap är det viktigt att du är obehindrad i tal, och skrift, på både svenska och engelska.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Löpande

Kontakt
Paulina Hedin 0733846157

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter