Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.


Arbetsbeskrivning
Trivs du i en föränderlig miljö där du får agera problemlösare? Är du en serviceminded problemlösare som alltid sätter kunden i fokus genom professionellt bemötande och en stor drivkraft för att leverera det lilla extra? Då har vi tjänsten för dig!

Till vår kund i Halmstad letar vi nu efter drivna kundtjänstmedarbetare. I tjänsten arbetar du dagligen med att leverera kvalitativ och professionell service till bolagets kunder genom att arbeta i flera affärssystem parallellt och med telefon som främsta arbetsredskap.

Du kommer bland annat:
- Ha daglig och direkt kundkontakt via telefon, mail, chat etc. för att hjälpa kunderna att lösa reklamations- och returärenden
- Rapportera och följa upp avvikelser
- Hantera transportavvikelser över telefon samt boka transporter

Utbildning
Vi söker dig som:
- Minst har gymnasieutbildning
- God datorvana samt en fallenhet för att lära dig nya affärssytem
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift

- Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom kundtjänst eller annat serviceyrke
-

Erfarenhet
Det är meriterande om du har:
- Tidigare erfarenhet utav att arbeta med SAP och/eller Salesforce
- Erfarenhet från att arbeta med produkter inom inom El eller VVS branschen
- Om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom kundtjänst, administration eller annat serviceyrke

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i denna roll ser vi att du är positiv, nyfiken och självgående med en lösningsorienterad attityd. Att vilja ge förstaklassig service är en självklarhet liksom att vara lyhörd och alltid sätta kunden i fokus. Du är van vid att hantera mycket information och är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Vi ser att du har förståelse för organisationens övergripande flöden och processer kopplat till din roll som kundtjänstmedarbetare. Utifrån detta agerar du professionellt i varje unik situation och möte med kund.

Du har en vilja att hela tiden utvecklas i dina kundrelationer och du brinner för kundvård som leder till nöjda och glada kunder. Du måste också vara en god lagspelare då ett tätt samarbete med kollegorna är en förutsättning för att vi som grupp ska växa tillsammans och därigenom leverera resultat med hög kvalitet.

Lön och anställningsvillkor
- Omfattning: Heltid (provanställning i 6 månader med möjlighet till förlängning)
- Placering: Halmstad
- Lön: Månadslön enligt överrenskommelse

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan via vår hemsida www.palmpartners.se.
Vid frågor vänligen kontakta Konsultchef, Emelie Lindqvist, på emelie.lindqvist@palmpartners.se

Startdatum
Enligt överrenskommelse

Uppdragslängd
Tillsvidare.

Kontakt
Emelie Lindqvist

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter