Vi söker dig som är student eller har en annan sysselsättning som vill sommarjobba som vaktmästare/handyman! Vi söker dig som är händig med en serviceinriktad inställning som alltid löser kunders förfrågningar. Arbetet kommer löpa under flertalet veckor och är förlagd under kontorstid, beroende på uppdrag 07.00/08.00 - 16.00/17.00. Välkommen med din ansökan!


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
I rollen som vaktmästare/handyman får du sköta allmäna sysslor inom fastighetsskötsel. Du är händigt lagd med en inställning att alltid lösa kundens förfrågan. Arbetsuppgifterna varierar från vaktmästeri och site, de kan vara bland andra:

- Posthantering/postsortering
- Montering av möbler/whiteboard
- Byta glödlampor
- Möblera inför event/konferenser
- Administrativa arbetsuppgifter så som att skicka fakturor och beställningar

Som vaktmästare/handyman ser vi att du tycker service är viktigt, då det alltid handlar om att möta kundens behov. Vi söker dig som är ödmjuk, serviceinriktad och driven.

Om intresse finns hos dig finns möjlighet att redan nu eller till hösten extrajobba som vaktmästare när behov uppkommer hos kund vid sjukdom av ordinarie personal eller extrabeställning. Arbetstimmarna är förlagda under kontorstid och kan då variera mellan heldagar och halvdagar. Det är viktigt att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in vid kort varsel. Kan du starta redan nu, ange detta i din ansökan!

Utbildning
Slutförd gymnasial utbildning


Erfarenhet
Tidigare erfarenhet av vaktmästeri/fastighetsskötsel eller serviceinriktad arbete anses meriterande.


Personliga kvalifikationer
- Serviceminded
- Flexibel
- Tillmötesgående

Lön och anställningsvillkor
Timlön efter behov.

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdatum.

Startdatum
Omgående

Kontakt
Paulina Hedin 0733846157

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer

För konsulter