Expertis, Engagemang och Resultat

På Palm & Partners arbetar vi proaktivt och lyhört redan från din första kontakt med oss. Våra värdeord ”Expertis”, ”Engagemang” och ”Resultat” genomsyrar hela vårt arbete.

Vi är mycket engagerade i uthyrningens första fas för att få rätt kandidat på plats så snart som möjligt. Minst lika engagerade är vi dock i att löpande ta ansvar och lösa personalfrågor kring uthyrningen på ett sätt som fungerar på lång sikt.

Det som gör att vi sticker ut i branschen är vårt stora engagemang i det löpande arbetet. Vi har ett nära samarbete och en frekvent kontakt med både våra uthyrda medarbetare och med Er som kund. Vid behov finns våra konsultchefer på plats flera gånger i veckan och vi erbjuder även On-Sitelösningar vid stora volymer.

Det här får du när du väljer Palm & Partners:

  • Ett överlägset engagemang med tät, löpande uppföljning under hela uthyrningen.
  • En strategisk samarbetspartner inom HR-frågor. Vi har funnits sedan sent 70-tal vilket borgar för långsiktighet och kompetens.
  • Ett samarbete med stort fokus på resultat och tempo i allt vi gör.
  • En leverantör med rutinerade och erfarna medarbetare. Våra konsultchefer och HR-specialister är uppskattade för sin expertis och sättet de arbetar med både kunder och uthyrd personal.

Vår historia

Sedan starten 2007 har vi hjälpt våra kunder att växa och genererat trygga anställningar för vår personal.

Läs mer